Сб. Лип 27th, 2024

Причетну до злочину жительку Рівненського району оперативно викрили поліцейські.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

До поліцейського офіцера звернулася 51-річна підприємиця, що з її складського приміщення у селищі Соснове невідома особа викрала гроші.

З’ясувалося, що кошти від продажу товарів у сумі 4900 грн лежали в пакеті на столі.

За результатами проведеної перевірки та розшукових заходів поліцейський офіцер Соснівської тергромади спільно із дільничним з’ясували, що до злочину може бути причетна 33-річна жителька села Великі Селища. Жінка зізналася у крадіжці, адже підпрацьовувала у підприємиці та допомагала у розвантаженні товару. Гроші вона залишила у сховку біля торгового закладу, щоправда 400 гривень уже встигла потратити.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала вчинене кримінальне правопорушення та вилучила з місця події необхідну слідову інформацію.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі відділення поліції №4 (м. Березне) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України.

І хоч жінка раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла, їй може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

 Читайте також: Встановили 44 потерпілих: На Рівненщині ув’язнений аферист «здавав» житло в оренду

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.