Сб. Кві 27th, 2024

30.03.2024 в на стадіоні «Мототрек» м.Рівне, вул. Володимира Стельмаха 3 відбудеться другий щорічний турнір з регбі пам’яті Героя України Володимира Стельмаха. Про це повідомляють в “Федерація Регбі Рівненської області”.

Чотирнадцять команд з Рівного, Городоцької ТГ , Кременця, Львова, Хмельницького, Івано-Франківська та Києва (Хартс) – будуть змагатися в трьох вікових категоріях. На заході традиційно буде присутня родина полеглого Героя України. Нагороджуватиме переможців турніру мама Володимира, пані Зінфіра Стельмах.

Стельмах Володимир народився 4 березня 1995 року, 11.03.2022 бувши на посаді командира роти вогневої підтримки В/Ч А3892, старший лейтенант ЗСУ, рівнянин Стельмах Володимир Володимирович в ході ведення бойових дій з військами загарбника загинув біля населеного пункту Кухарі Вишгородського району Київської області.

Обставини загибелі: озброєний гранатометом вступив у двобій з ворожим танком попередньо перемістивши в безпечне місце групу підлеглих, чим врятував життя чотирьох побратимів. Завжди щирий, активний, відповідальний Володимир навчався в 11 школі, був учнем ДЮСШ 4 та гравцем регбійного клубу “Рівне”. Указом президента України нагороджений званням Герой України посмертно.

Будемо раді бачити Вас на даних змаганнях. Всі учасники змагань отримують крім спортивних нагород безплатне харчування та сувеніри. Крім того, Ви будете мати змогу побачити навчально-тренувальну базу «Рідний дім регбі» яку ми зараз активно створюємо на базі стадіону «Мототрек» разом міським та обласним управлінням спорту, фінансово активні цьому проєкті також ветерани Рівненського регбі, — кажуть в Федерації Регбі Рівненської області.

Читайте також: На Рівненщині тривають пошуки безвісти зниклого чоловіка

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.