Пт. Вер 20th, 2024

20.10.23

Павло Невесенко, Володимир Захаров

Допомога ЗСУ триває. У Рівному передали три позашляховики на потреби військових. Зробили це в рамках нового збору 100 дронів та 10 автівок на фронт. Про перший результат великого збору, та куди поїдуть автівки, дивіться далі у сюжеті.

Три позашляховики передали військовим представники БФ Відповідальні українці. Це перший етап великого збору на 3 мільйони гривень. Аби придбати 100 дронів та 10 автівок для ЗСУ. Зробили це завдяки донатам благодійного фонду та представникам відповідального бізнесу, розповідає Олександр Безощук.

Ще один пікап відправиться на Харківський напрямок на потреби 43-ої бригади, а саме у взвод радіоелектронної боротьби. Його придбали на внески одного з банків та волонтерів з Дніпра. Військові зізнаються, потреби в автівках на фронті є завжди. Додають, волонтери продовжують робити свою справу.

У БФ Відповідальні українці зізнаються загальна динаміка надання допомоги військовим в Україні дещо зменшилася, втім у Рівному намагаються не збавляти обертів у цьому напрямку.

Волонтери сподіваються, що зовсім скоро закриють великий збір, та передадуть ще 7 автівок та 100 дронів на передову.

На три позашляховики волонтери витратили майже 630 тисяч гривень. Загалом з початку повномасштабного вторгнення фонд відповідальні українці передав для військових 42 автомобілі та різноманітне обладнання з матеріальними засобами гуманітарної допомоги.

Читайте також: У Рівному за держзраду судитимуть поліцейського

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.