Нд. Вер 8th, 2024

02.11.23

Владислав Стецюк, Володимир Захаров

Граються іграшками, малюють та відпочивають. У селі Колоденка відкрили простір для дітей. Тут проводитимуться тренінги, арттерапії та заходи для зміцнення психологічного здоров’я дітлахів. Це шостий простір для дітей на Рівненщині. Деталі розповість Владислав Стецюк.

Восьмирічна Анастасія разом зі своїм братом прийшла на відкриття простору для дітей у Колоденці. Каже, тут їй подобається. Є багато іграшок та розваг.

Відкрили дитячий простір в рамках міжнародного проєкту “Психічне здоров’я для України”. Тут проводитимуться тренінги, арттерапії та інші заходи спрямовані на підтримку дітей. Окрім того, малеча зможе тут проводити вільний час.

У Корнинському відділі освіти розповідають, коли запропонували відкрити такий простір у Колоденці – одразу погодились, адже це один з найбільших населених пунктів в тергромаді. Тому важливо було створити подібне місце, де дітлахи могли б проводити своє дозвілля.

Це шостий простір для дітей на Рівненщині. Тут безкоштовно дітлахи зможуть проводити свій час. Нині до відкриття готують ще три таких центри у нашому регіоні.

Читайте також: “Треба бути готовим завжди”: Рівненський центр крові потребує донорів (ВІДЕО)

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.