Сб. Лип 27th, 2024

Наразі зловмисник перебуває в слідчому ізоляторі за вчинення іншого злочину, пов’язаного із незаконним обігом наркотичних речовин.

Поліцейські двічі задокументували збут метадону 44-річним рівнянином. У жовтні слідчі повідомили йому про підозру, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Утім, у ході досудового розслідування працівники карного розшуку Рівненського РУП спільно із оперативниками управління боротьби із наркозлочинами встановили, що 44-річний житель обласного центру може бути причетний до незаконного зберігання боєприпасів.

За результатами проведених слідчих дій поліцейські вчора, 13 листопада, у закинутій недобудові на вулиці Дубенській у Рівному виявили 168 патронів різного калібру, корпус бойової гранати Ф1 та запал до неї.

Усе вилучене скеровано для проведення експертизи, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення про підозру в скоєнні ще одного злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 КК України (незаконне поводження із бойовими припасами).

Слідчі дії тривають.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: У Рівному судитимуть за збут наркотичних засобів трьох учасників злочинного угрупування

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.