Сб. Вер 21st, 2024

14.03.24

Владислав Стецюк

Учитель з Рівного отримав нагороду від військових. Іван Мороз навчає школярів захисту України. Чоловік за сумлінну працю здобув відзнаку від оперативного командування “Захід”. Кращого вчителя визначили з-поміж викладачів навчальних закладів Рівного. Більше – у сюжеті.

Національне гасло та гімн – обов’язкові елементи початку уроку Івана Мороза. Чоловік викладає захист України. Навчає школярів, як боронити рідну землю.

Як складати, розкладати автомат Калашникова. Які існують вибухові пристрої та багато іншого розповідає та показує Іван Мороз своїм учням. Чоловік каже, ці всі навички важливі, особливо у час війни.

Сьогодні на урок до Івана Мороза прийшли представники оперативного командування “Захід”. Учитель здобув відзнаку від військових.

Найкращий вчитель захисту України у Рівному. Таке тепер звання має Іван Мороз. Чоловік ділиться, не очікував на таку нагороду.

Конкурс на найкращого вчителя захисту України проводиться з-поміж викладачів закладів загальної середньої освіти.

У Рівненському ліцеї №25 розміщений стенд з випускниками, що поклали життя за свободу України. Вони і є прикладом відваги та незламності для школярів.

Читайте також: “Добре прислужилося вміння водити авто…” – історія 24-річного добровольця з Рівного

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.