Пт. Вер 27th, 2024

Рекомендації від городників

Штуттгартер Різен

Дуже популярний німецький сорт, який відрізняється високою врожайністю. Цибулини великі й дуже ароматні, з підвищеним вмістом вітаміну С. Цей сорт цінується за невимогливість і стійкість до хвороб.

Августа

Найкращі сорти озимої цибулі придумані в Голландії, і це саме такий сорт. Дачники відзначають ранній і дуже багатий урожай. Цибуля Августа не йде в стрілку і переносить будь-які українські морози.

Булат

Середньостигла озима цибуля з невеликими акуратними цибулинами. Має прекрасний товарний вигляд і довго зберігається – до 1 року без холодильника. Стійка до хвороб. Городники хвалять відмінні смакові якості Булата.

Балстар F1

Ультраранній сорт, який легко переносить зиму і дуже швидко нарощує масу з настанням весни. Цибулини великі й дуже соковиті, з тривалим терміном зберігання. Легко переносить транспортування. Балстар можна садити до кінця вересня.

Радар

Дуже врожайний і стійкий до стрілкування сорт з високими оцінками дачників. Виділяється високим імунітетом до хвороб і стресів. Не вибагливий до догляду.

Шекспір

Ця цибуля має гарний, товарний зовнішній вигляд, соковиті й ароматні плоди, щільну шкірку. Цінується за високу врожайність і майже 100%-ну схожість. Успішно вирощується на всій території України й легко переносить морози.

Сеншуй Еллоу

Ця цибуля рекомендується для ділянок, які страждають від шкідників і хвороб. Сорт відрізняється прекрасним імунітетом і великими плодами. Дуже вдало підходить для маринування і приготування салатів. Добре переносить тривалі перевезення і довго зберігається.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.