Пт. Вер 20th, 2024

З вух тече кров, увесь в синцях, а телефон розбитий. Так батьки описують свого сина, якого забирали після школи у Рівному. Кажуть, що їхню дитину побив батько однокласника. В школі з цього приводу збирали нараду, а справою займаються поліцейські. Що трапилося насправді – дивіться далі.

В такому стані свого 11-річного сина побачила Марина Лозицька. Каже інцидент стався після школи біля навчального закладу. Хлопець одразу зателефонував батьку.

Марина та Віталій одразу приїхали до школи, біля якої усе сталося. Викликали поліцію, а після чого, кажуть, поїхали до лікарні.

Побої, вчора сина на судово-медичну експертизу ходили, зняли побої. І відповідно тоді ж в п’ятницю ми були й в міській лікарні й в обласній лікарні були в дитячого травматолога, – розповідає батько шестикласника Віталій Лозицький.

Нам вдалося телефоном поспілкуватися із батьком того самого однокласника. Свою причетність він заперечив.

В поліції кажуть, побив хлопця не батько, а друг сім?ї. Деталі та обставини правоохоронці продовжують з?ясовувати.

Поліцейські попередньо встановили, що напередодні між двома шестикласниками виник конфлікт. Наступного дня після уроків до 11-річного ліцеїста підійшов 61-річний рівнянин — знайомий сім’ї іншого учасника інциденту та намагався розібратися у ситуації. Пізніше малолітній у присутності батьків пояснив, що невідомий чоловік видер з його рук телефон, і наносив ним удари по голові та шарпав за вуха, – зазначає речниця ГУНП в Рівненській області Марія Юстицька.

У школі з цього приводу теж провели зустріч із двома учнями, батьками, свідками, представниками школи та чоловіком, який нібито побив дитину.

З боку Лозицького була мама й тато, а тут була мама й оцей Діма. Ну людина вже таки доволі поважного віку, доросла. Він сказав, що він на пенсії. СТИК Він говорив, що він того не робив, але дівчатка з того класу вони бачили це. І сказали, там не йшлося про побиття. Там сказано було, що він за вуха його відтягав. Але й говорили, що так телефоном по голові бив, – резюмує заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Верхова.

В школі кажуть, що продовжуватимуть проводити комісії за участі педагогів, аби надалі уникнути подібних ситуацій. Батьки своєю чергою обмінялися взаємними заявами до поліції щодо побиття та булінгу. Далі усім займатимуться правоохоронці.

Читайте також: На Рівненщині прокуратура через суд вимагає повернути державі 1 га лісу вартістю понад 10 мільйонів гривень

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.