Пт. Тра 17th, 2024

Дата: 05.10.2023 15:03

Кількість переглядів: 23


У Великостидинському старостинському окрузі відкрили меморіальну дошку на честь Олександра Стецюка. Розмістили її на приміщенні гімназії, де колись навчався чоловік.

Олександр Стецюк був справжнім патріотом країни. Безстрашний, мужній, сміливий, перший в бою. Так про загиблого військового говорять у його рідному селі Великий Стидин.

Вшанувати памʼять мужнього воїна на подвірʼя гімназії прийшли його рідні, друзі, односельчани, представники влади та духовенства. Також хвилиною мовчання вшанували памʼять усіх військових, які віддали своє життя за Україну. Право відкрити памʼятну дошку надали дружині Олександра Олені та донечкам Аллі та Дарині.

“Відтепер Олександр щоранку буде зустрічати своїм поглядом школярів, вчителів та усіх працівників школи. А ми в свою чергу шануватимемо його памʼять”, – каже в.о. директора Великостидинської гімназії Ірина Ткачук.

Вічна памʼять Олександру Стецюку! Памʼять про нього житиме у серці кожного, хто його знав, любив та поважав.. Нагадаємо, Олександр Стецюк загинув 17 вересня 2022 року поблизу с. Опитне Покровському району Донецької області.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.