Сб. Лип 27th, 2024

18.01.24

Владислав Стецюк, Павло Стецюк

Боронив північний кордон, поклав життя біля Бахмута. У Рівному попрощалися з військовим Андрієм Яремчуком. Від початку великої війни він боронив соборність України. Спершу захищав кордон з Білоруссю. Потому, передова, Бахмут. 12 січня старший солдат поклав своє життя за український народ.

Важка втрата. На майдані Незалежності рівняни встали навколішки, аби віддати шану та попрощатися з українським військовим Андрієм Яремчуком.

Андрій Яремчук народився на Кореччині. Там завершив школу та пішов на строкову службу. Після працював на будівництві в Україні та за кордоном. Чоловік саме повернуся додому, коли розпочалась повномасштабна війна. Тривалий час Андрій Яремчук захищав кордон з Білоруссю. 5 січня 2024 року вирушив на Донеччину.

Олена Семенович – родичка Андрія Яремчука, а її чоловік побратим. Жінка каже, Андрій у всьому шукав добро та був веселою людиною.

Знайомі кажуть, Андрій Яремчук був людиною-посмішкою. Завжди доброзичливий та щирий.

41-річний старший солдат Андрій Яремчук поклав життя на полі бою. Загинув Герой у Бахмутському районі 12 січня 2024 року. Поховали захисника на Алеї Героїв. Вічна слава та шана Герою.

Читайте також: Відоме на Рівненщині Білівське давньоруське городище повернуть у державну власність

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.