Сб. Лип 27th, 2024

Відділ технічного контролю Рівненської АЕС відзначив 30-річний ювілей.

 Про це повідомили в Рівненській АЕС.

Відділ технічного контролю створений у січні 1994 року. З 1998 р. до кінця 2004 р. відділ входив в управління технічного і експлуатаційного контролю. Із січня 2005 року ВТК функціонує як самостійна структурна одиниця РАЕС.

Основне її завдання – здійснювати вхідний контроль обладнання, що надходить на Рівненську АЕС, перевіряти його на відповідність супровідній документації, де вказані технічні характеристики та на відповідність умовам договорів постачання, здійснювати моніторинг виробників. Адже якісне обладнання і матеріали – це запорука надійної експлуатації енергоблоків та захист економічних інтересів РАЕС.

Персонал ВТК з притаманною йому скрупульозністю своєчасно та оперативно виконує функціональні повноваження, а головним критерієм роботи структури є контроль і відповідальність.

“Вітаємо працівників відділу технічного контролю із ювілеєм. Бажаємо колективу злагоди у роботі, успіхів у всіх починаннях, удачі в особистому житті та у професійній сфері. Нехай Ваша праця й надалі буде такою ж плідною, а усі розпочаті справи приносять вагомий результат”, – зазначили наприкінці.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.