Пт. Вер 20th, 2024

Дата: 14.12.2023 16:16

Кількість переглядів: 5


Військова частина отримала монокуляр нічного бачення Pulsar Axion 2 XQ35 від Костопільської міської ради. Такі монокуляри завдяки ефективності здобули популярність у американській армії, а нині активно допомагають ЗСУ долати ворога.

Міська рада систематично реагує на звернення військових. Регулярно відбувається закупівля техніки та амуніції, перерахунки коштів на рахунки військових частин. Загалом більше 50 мільйонів гривень виділено на потреби тих, хто захищає кордони нашої держави. Окрім того, міська рада підтримує поранених захисників та родини загиблих військових.

“В кожній військовій частині, якій ми передаємо допомогу, служать жителі Костопільської громади. Приємно розуміти, що нашу підтримку справді відчувають, адже від військових частин вже не вперше надходять подяки для міської ради та для мене особисто: офіційні листи і просто повідомлення від воїнів, що допомога на вже на місці. Зазначу, що ми завжди контролюємо чи все передане отримують військові”, – розповідає в.о. міського голови Давид Дідух.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.