Пт. Вер 20th, 2024

Слід завчасно переглянути раціон, адже певні продукти суттєво посилюють симптоми хронічних хворою

Одним із найнебезпечніших продуктів для людей похилого віку є сосиски. Ці вироби досить популярні, адже для приготування не потрібно багато часу, та й поєднувати їх можна з будь-якими гарнірами, але все ж таки варто відповідальніше підходити до вибору сосисок, якщо немає можливості зовсім виключити їх з раціону.

У поважному віці сосиски рекомендується вживати не частіше за два рази на тиждень і всього по одній штуці на день. Найкраще віддавати перевагу якісному продукту, тому варто дуже уважно вивчати склад.

Більшість сосисок, містять безліч шкідливих харчових добавок, які негативно впливають на підшлункову залозу та печінку, а з віком цим органам потрібна підтримка, не варто їх сильно навантажувати.

Крім того, у цьому продукті багато солі, тому у людей з хронічною серцевою недостатністю та високим тиском після вживання сосисок може серйозно погіршитись самопочуття.

Повідомлення про здоров’я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.