Пт. Вер 20th, 2024

Висота і посадка шкарпеток відіграють важливу роль у створенні цілісного образу. Одними з найпопулярніших моделей вважаються високі шкарпетки. Вони можуть доповнити як повсякденні образи, так і романтичні чи спортивні. Існує стереотип, що високі панчішні вироби варто купувати лише на холодну пору року, але навіть влітку їх можна адаптувати під свій стиль. Переглянути і підібрати відповідні до сезону високі жіночі шкарпетки можна в каталозі магазину Shkarpetku https://shkarpetku.com.ua/ua/g84291784-vysokie-zhenskie-noski.

Матеріал виготовлення

Важливим критерієм вибору є матеріал, з якого виготовлені шкарпетки. Він може бути таким:

  1. Бавовна. Натуральна, дихаюча тканина, яка добре вбирає вологу. Зазвичай вона використовується як основа для шкарпеток і може доповнюватися еластаном, лайкрою або поліестером для збільшення зносостійкості.
  2. Вовна. Відмінно зберігає тепло, тому високі шерстяні шкарпетки – чудовий вибір для холодної пори року.
  3. Бамбук. Такі вироби можна обирати влітку, адже вони легкі, тонкі і мають високу гігроскопічність.
  4. Поліамід і еластан. Це можуть бути як допоміжні матеріали, так і основні. З них виготовляють прозорі високі шкарпетки, які одягають влітку під лофери чи туфлі.

Для нарядних вечірніх образів можна обрати моделі з люрексовою ниткою.

Стиль та дизайн

Вигляд, колір і поєднання речей можуть значно впливати на образ. Сьогодні в продажу є широкий вибір високих жіночих шкарпеток з різноманітними візерунками і кольорами. Вибирайте ті, які найкраще підходять до вашого стилю і гардеробу:

  • під кеди і кросівки можна придбати високі жіночі шкарпетки у спортивному стилі або з яскравими принтами;
  • з короткими спідницями, сукнями і класичними шортами одягайте однотонні моделі. Це можуть бути як стримані кольори – бежевий, молочний, сірий, так і яскраві – червоний, жовтий, рожевий;
  • високі жіночі шкарпетки іноді поєднують з туфлями. У такому випадку краще обрати легкі, тоненькі вироби, які можна носити з напуском;
  • з черевиками і чоботами можна поєднувати будь-які забарвлення і дизайни.

Незалежно від матеріалів і кольорів, які ви оберете, важливо, щоб жіночі високі шкарпетки були правильного розміру. У каталозі магазину Shkarpetku ви можете замовити найкращі варіанти по доступній ціні.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.