Пн. Вер 16th, 2024

Повідомлення про відчинене віконце у крамниці та зникнення із каси 18400 гривень надійшло на спецлінію 102 ще восьмого листопада о сьомій ранку від продавчині. Про це інформують в поліції Рівненської області.

У Вараші поліцейські встановили причетну до злочину особу. Тепер раніше судимому за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, 42-річному варашівцю загрожує черговий строк за ґратами.

За результатами огляду місця події та вилученої слідової інформації поліцейські за фактом викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 185 КК України.

Під час проведення комплексу розшукових заходів, зокрема і перегляду записів із камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми “Безпечне місто”, оперативники сектору кримінальної поліції Вараського РВП вийшли на слід зловмисника. 42-річного варашівця учора, 22 листопада, доставили до райвідділу.

З’ясувалося, що в ніч із 7 на 8 листопада житель Вараша, штовхнувши віконце у магазині, проник у середину і викрав із каси гроші. Збагатившись на понад 18 тисяч гривень, поїхав на відпочинок до Києва, де все і потрапив, – зазначають працівники поліції.

Слідчі дії тривають. Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру. Санкція інкримінованої йому статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: На Рівненщині погасили особливу поштову марку

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.