Сб. Лип 27th, 2024

Парфуми – це не просто про крутий аромат. Це навіть не про бездоганний смак чи довершений стиль. Це справжня філософія, яка відображає ваші почуття і думки, погляд на світ. Так, стилісти радять підбирати аромати під колір волосся, вік, статус, пору року чи навіть наряд. Але парфуми або «ваші» або ні. Немає ароматів, які пасують всім або які подобаються всім. Але є особливі шедеври парфумерного мистецтва, які нікого не залишать байдужими.

Парфуми унісекс by Tom Ford, а саме духи Tom Ford Lost Cherry https://parfumcity.com.ua/products/tom-ford-lost-cherry-parfyumirovannaya-voda-100-ml, вважаються з одного боку продовженням філософії Форда, згідно якої поєднуються протилежності, а з іншого – унікальним ароматом, який актуальний і для сучасної жінки, і для сучасного чоловіка. Джентльмен який пахне вишнею? А чому б і ні. Тим більше досконала формула поєднує в собі солодкість та насиченість стиглої вишні та гіркоту мигдалю. Зразу «почути» всі нотки не вийде, як і не вийде дослівно перекласти саму назву аромату.

Lost Cherry by Tom Ford – гра слів та сенсів

У цього парфуму є власний слоган: “Соковитість. Привабливість. Ненаситність». І саме цей девіз вже попереджає, що на Вас очікує при знайомстві з ароматом.

Професіонали парфумерного світу розбирають шедеври майстрів по складовим та по нотам. Lost Cherry by Tom Ford це:

  •   Черешня;
  •   Мигдальна олія;
  •   «Гріотт» (вишневий сироп);
  •   Боби тонка;
  •   Бальзам перуанський;
  •   Турецька троянда;
  •   Сандалове дерево;
  •   Жасмин самбак.

Але це потім, а спочатку відчувається вишневий сироп. Насичено, дуже солодко, але аж ніяк не дешево і не вульгарно. Підсилює цю вишневу феєрію черешня. Але жодної монотонності чи нав’язливості. Перші насичені нотки вишні стають менш солодкими і в комбінації з «деревними» кінцевими нотами наче ховаються за димчатою вуаллю.

Не дивлячись на те, що аромат представлений у преміальному сегменті, він користується великою популярністю і входить до ТОП-5 парфумів зі статусом «фаворит публіки». Це не дивно. Бо, по-перше, розкішний аромат доречний як в жіночому так і чоловічому образі. По-друге, він неймовірно багатогранний. І нарешті, це парфум, який додасть вам шику як влітку, так і взимку. Як таке можливо? Зазвичай такі насичені аромати зі стійким шлейфом не радять використовувати в теплу пор уроку. Це більш «осінні» варіації. Але «Зірвана Вишенька» від Том Форд, хоч і позиціонується в групі східних ароматів, не «збиває» з ніг насиченим шлейфом та й вражаючої стійкістю навряд чи може похвалитися. Отож,навіть за високих літніх температур жодного парфумерного дискомфорту.

Tom Ford Lost Cherry – аромат, здатний зробити вас залежним

Так, стійкість у цього парфумерного шедевру складно назвати феноменальною. Але мінусом поціновувачі парфуму це не вважають. Чому? Тому що це легко виправити – достатньо нанести на зап’ястя нову «дозу». Це не економно? Це не про «Зірвану Вишеньку», бо хочеться весь час відчувати аромат на собі. Така собі психологічна залежність від насичено-витонченого шику та розкоші. До речі, відчуття шику додає і сам флакон і сам парфум. Оцей мікс глянцевого прозорого флакону, через який майже магічно виглядає рідина насиченого темно-вишневого кольору, притягує до себе як магніт. Секрет? В зрозумілій формулі, головною скрипкою якої є вишня. А тут вже у кожного свій ряд асоціацій, чи то з літнім вечором, чи з вишневою настоянкою, чи з смачнючим вишневим сиропом…

Головне, що Lost Cherry від Tom Ford не те що не залишає байдужим, а закохує в себе з першого знайомства.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.