Сб. Лип 27th, 2024

Компанія SABER — одна з небагатьох, хто представляє лінійку грилів від елітного до преміуму та делюкс класу. Також можна знайти вуличні системи кухонь, які мають попит в теплих країнах, де панує постійне літо. Бренд SABER — це сімейний бізнес, який створив заслужену репутацію завдяки якості, цінності та чесності. Свого часу саме грилі цього бренду зробили революцію в кулінарії на відкритому повітрі.

Сьогодні ви також можете стати власником висококласного гриля від SABER або повноцінної літньої кухні, яка займе почесне місце в саду або на терасі вашого дому, а ваші вечері в колі родини вже ніколи не будуть такими як раніше. Адже цей гриль повністю змінить ваш погляд на те, як треба готувати гриль-страви, щоб їх хотілося куштувати ще і ще.

Компанія “Грілекс” виступає одним з дистриб’юторів, та поєднує в собі широкий вибір та доступність для споживача. Детально подивитися газові грилі від SABER ви можете у каталозі.

Розроблений та створений для вимогливих споживачів

Продукція SABER доступна лише через спеціалізованих дилерів. Його власна вдосконалена інфрачервона система приготування їжі робить володіння грилем преміумкласу доступним і смачним задоволенням. Все, що вам потрібно про нього знати:

  1. Газовий гриль від SABER зберігає смак для ідеально соковитого результату.
  2. Ексклюзивна система приготування призначена для рівномірного нагрівання поверхні гриля та перемоги над несподіваними спалахами.
  3. Має велику поверхню для приготування їжі з решітками з нержавіючої сталі.
  4. Високоякісна конструкція створена таким чином, щоб мати довгий строк служби на благо власника.
  5. Просторі бічні полиці містять інструменти та спеції під час приготування страв та складаються для зберігання.
  6. Сині світлодіодні ліхтарі загоряються під час смаження вночі, що додає витонченого стилю та.
  7. Повністю закрита шафа зберігає ваші речі від негоди.
  8. Вбудована настройка очищення полегшує очищення решіток.
  9. Легкодоступний передній лоток для жиру для легкого очищення.
  10. Є вбудований контроль рівня палива всередині баку.
  11. Датчики температури на кришці для легкого контролю температури всередині гриля.

Якщо до цього у вас були сумніви в покупці представленого гриля, то зараз ці питання повністю відпадають. Адже перед вами досконалий гриль майбутнього про який мріє кожний сучасний кухар. Дозвольте собі стати власником гриля від SABER і ви подолаєте будь-які іспити кулінарії.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.