Пт. Жов 25th, 2024

Бралет – це зручна та стильна альтернатива класичним ліфчикам. Такий бюстгальтер не має кісточок та виготовляється з м’яких матеріалів. Завдяки своїй легкій конструкції, бюстгальтер бралет забезпечує максимальний комфорт й свободу рухів. Однак для того, щоб він не тільки мав чудовий вигляд, але й дарував комфорт, важливо правильно підібрати розмір.

Оскільки бралети зазвичай не мають стандартної чашкової системи, як у класичних ліфчиків, необхідно звернути особливу увагу на заміри під грудьми та обхват грудей.

Перш за все, вам потрібно виміряти свій обхват під грудьми. Це основний параметр, який визначає розмір бралета. Для цього візьміть м’яку сантиметрову стрічку й обережно обгорніть її навколо торса під грудьми, тримаючи паралельно підлозі. Важливо, щоб сантиметр не був занадто вільним або занадто тугим. Запам’ятайте отриманий результат – він буде основним орієнтиром для вибору бралета.

Після вимірювання обхвату під грудьми, потрібно виміряти обхват грудей у найширшій їх частині. Після того, як ви зняли виміри, порівняйте їх за таблицею розмірів конкретного бренду, який виготовляє бралети. Варто пам’ятати, що різні виробники можуть мати різні розмірні сітки, тому завжди перевіряйте інструкції на сайті або етикетці.

Що ще варто врахувати під час вибору бралета?

Якщо ви бажаєте купити бюстгальтери, які будуть справді якісними та комфортними, звертайте увагу на:

  • Матеріал. Вибирайте бралети з натуральних тканин (бавовна або бамбук), особливо якщо ви плануєте носити їх щоденно. Синтетичні матеріали можуть викликати подразнення шкіри та дискомфорт.
  • Бретелі. Важливо, щоб бретелі були регульованими, оскільки це дозволяє підігнати бралет під індивідуальні особливості фігури. Ширші бретелі забезпечать кращу підтримку, особливо для жінок з великими грудьми.
  • Відсутність кісточок. Основною перевагою бралета є відсутність жорстких елементів, кісточок. Однак це означає, що бралет має бути правильно підібраним за розміром, щоб він надавав достатньо підтримки без додаткових структурних елементів.

Короткими порадами з вибору бралета з нами поділився український бренд Kalyna:

  • Правильно виміряйте обхват під грудьми та обхват грудей.
  • Звертайте увагу на розмірну таблицю конкретного виробника.
  • Обирайте моделі з регульованими бретелями для кращої посадки.
  • Враховуйте форму та об’єм грудей при виборі щільності матеріалу бралета.
  • Обирайте бралети з натуральних тканин для максимального комфорту на кожен день.

Правильно підібраний бралет не тільки забезпечить комфорт, але й підкреслить вашу природну красу, створюючи приємне відчуття свободи та легкості. Дотримуючись цих порад, ви зможете знайти ідеальний бюстгальтер, який підходить саме вам!

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.