Сб. Лип 27th, 2024

Навіть найякісніший натуральний накладний хвіст з часом втрачає первозданний блиск та еластичність. Відбувається це з двох причин: волосся позбавлене природного живлення, але при цьому також піддається хімічному та термічному впливу. Повернути зовнішній вигляд накладного хвоста можна за допомогою якісних масок і бальзамів, саме про це розповімо нижче. Тим, хто ще не знає, де купити накладний хвіст натуральний, рекомендуємо заглянути в каталог інтернет-магазину Zirkova.

Підбір масок для натуральних накладних хвостів

Компоненти масок, які використовуються для відновлення волосся, розподіляються на дві категорії. Консерванти, силікони, емульгатори та віддушки відповідають за консистенцію, аромат та термін зберігання засобу. Безпосереднє відновлення відбувається за рахунок кератину, масел, колагену, вітамінів та екстрактів.

Силікони у складі позначають Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Amodimethicone. Вони створюють на поверхню кожної волосини найтоншу плівку, яка робить волосся гладким, блискучим і живим. Якщо ви систематично укладаєте волосся стайлерами або вирівнюєте випрямлячем, шукайте в масках кератин: Hydrolyzed Keratin або Keratin.

Освітлені натуральні накладні хвости вимагають догляду керамідами. Вони роблять волосяний стрижень більш щільним та міцним. Позначаються у складі Phytoceramide, Cetyl-PG Hydroxyethyl Palmitamide або Ceramide E. Утримання вологи всередині відбувається за рахунок арганової олії, колагену та протеїнів.

Рекомендації щодо використання масок на накладних натуральних хвостах

Наносити маски рекомендується після ретельного миття та видалення залишків стайлінгових засобів на злегка вологе волосся. Засіб нанесіть по всій довжині з відступом від кріплення. Хвіст необхідно розчесати пластиковим гребінцем для більш рівномірного розподілу і залишити на вказаний виробником час.

Для підвищення ефективності натуральний хвост накладний можна скласти в поліетиленовий пакет і прогріти феном. Після видалення залишків маски під проточною водою нанесіть бальзам. Для збереження зовнішнього вигляду кінчиків систематично використовуйте олії на основі силіконів. За наявності січення проводьте стрижку кінчиків, це дозволить мінімізувати ймовірність виникнення розшарування по всій довжині.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.