Вт. Тра 14th, 2024

Різні ситуації в житті призводять до того, що людина шукає способи максимально швидко, безпечно та зручно потрапити до Польщі (або іншої європейської країни). Для когось це подорож, щоб побачити щось нове та цікаве. Хтось відвідує родичів. Є такі, що відправляються на навчання або на роботу. Чимало наших співвітчизників їдуть за кордон, щоб почати життя з чистого аркушу на новому місці. Життєві ситуації різні, причини поїздки різні, а от спосіб щоб дістатися різних країн швидко, зручно та доступно по ціні, все частіше обирають саме цей. І не дивлячись на те що існує можливість дістатися сусідньої країни (Польщі) автомобілем чи навіть потягом, саме Львів – Перемишль автобус обирає більшість. Чому Перемишль? Тому що це місто стало справжнім хабом, з якого вже дістатися до будь-якої локації зовсім не складно. Чому автобус? Тому що це справді дуже зручно, просто, практично, вигідно і безпечно.

Правильно обрати спосіб для поїздки – то тільки половина справи. Не менш важливе завдання правильно вибрати платформу, на якій вийде швидко підібрати підходящий рейс, забронювати квітки та за потреби «відслідкувати» автобус. Відгуки споживачів підтверджують – PREXSELL те що треба. Більшість дій відвідувач платформи може виконати самостійно, але консультація та допомога експертів доступна у форматі 24/7.

Дістатися зі Львова до Перемишля і не тільки…

Платформа бронювання квитків на міжнародні автобусні рейси працює в онлайн режимі що робить її мега зручною для споживачів. Адже підібрати підходящий рейс, як і забронювати квитки, є можливість з будь-якого куточку світу і в режимі нон-стоп. Але це далеко не всі переваги, які отримують користувачі платформи. Перше що вражає – це простота «взаємодії». Умовно процес організації подорожі виглядає так:

  • Вибір локації або відповідь на питання «Куди їдемо»;
  • Вибір конкретного маршруту/рейсу. Адже після того як система отримала запит на конкретну точку (географічну мету подорожі), вона надасть вам безліч варіантів щоб туди дістатися. Отож серед цього різноманіття треба вибрати оптимальний варіант, а точніше рейс, який підходить за місцем виїзду, часом виїзду та приїзду, вартістю квитка тощо
  • Оформлення квитків. Це супер просто, причому користувачам доступний і попередній викуп квитків з попередньою оплатою і бронювання квитків з подальшим викупом

Це справді просто, зручно і займає мінімум часу. А що з безпекою? З цим теж жодних проблем. Крім того безпека з PREXSELL це і про:

  1. Оплату квитків (платіжна система захищена відповідно до європейських стандартів);
  2. Надійність інформації, що надається;
  3. Перевізників, рейси яких запропоновані на платформі (всі перевізники проходять жорсткий відбір а якість надання їх послуг постійно моніториться);
  4. Справність транспортних засобів та їх відповідність до високих європейських стандартів;
  5. Професіоналізм та досвідченість водіїв.

Все ще сумніваєтеся в тому що міжнародні автобусні перевезення це так просто, зручно, безпечно та фінансово вигідно? Станьте одним із 475 211 пасажирів, які вже скористалися послугами сервісу і оберіть будь-якого перевізника із сотні запропонованих.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.