Пт. Вер 20th, 2024

Дата: 16.10.2023 19:56

Кількість переглядів: 8


На черговій сесій буде дофінансовано видатки на функціонування об’єктів критичної інфраструктури. До таких об’єктів належать котельні, очисні споруди, каналізаційно-насосні станції.

Практично на всіх централізованих мережах передбачено підключення до резервних джерел живлення. Головні котельні забезпечено потужними генераторами. Також буде збільшено запаси пального, засобів гігієни та продуктів харчування у Пунктах Незламності. Їх роботу відновлено 1 жовтня.

Комунальники перевірили готовність резервних джерел живлення для теплопостачання, роботи водопровідних та каналізаційних мереж. Напрацьовано алгоритм, що дозволить максимально довго забезпечувати людей теплом та водою в разі відключень світла.

Максимально можлива кількість об’єктів критичної інфраструктури в громаді зможе функціонувати в умовах нестабільного електропостачання.

“На разі тривають завершальні кроки в рамках підготовки до можливих блекаутів. На найближчій сесії буде дофінансовано всі потреби, які залишились. Ми передбачили різні ситуації, щоб ефективно на них реагувати. Адже зараз в пріоритеті безпека населення та безперебійна робота критичної інфраструктури. Ми обов’язково вистоїмо цю зиму і зараз робимо все для того потрібне.”, – зазначив в.о. міського голови Давид Дідух.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.