Сб. Лип 27th, 2024

Тепер йому загрожує черговий строк за ґратами.

Чоловік лише у жовтні чоловік вийшов із місць позбавлення волі та перебував на іспитовому терміні. Втім, недовго. На його кримінальному рахунку знову дві крадіжки та грабіж. Слідчі Дубенського РВП закінчили досудове розслідування та вже скерували матеріали на розгляд суду.

Так, на початку грудня зловмисник завдав тілесних ушкоджень 47-річному жителю села Дроздинь колишнього Рокитнівського району, із яким разом перебував у гостях у знайомого дубенчанина. Після цього заволодів мобільним телефоном та чотирма сотнями гривень, які були у кишені куртки потерпілого.

У рамках досудового розслідування поліцейські також встановили, що наприкінці листопада 34-річний житель Дубенщини попросив цього ж чоловіка переказати йому на рахунок на 200 гривень. Останній погодився, а зловмисник, отримавши доступ до інтернет-банкінгу, переказав собі 600 грн. Щоправда, не повідомив про це власника рахунку.

Крім того, правоохоронці задокументували іще одну незаконну діяльність зловмисника: восьмого грудня він украв куртку з манекена, що стояв на вулиці біля одного із дубенських магазинів. Затримали його орієнтовно через пів години з викраденим майном.

За сукупністю зібраних доказів слідчі повідомили йому про підозру у таємному та відкритому викраденні чужого майна, вчиненому в мовах воєнного стану за частиною 4 статті 185 КК та частиною 4 статті 186 КК України.

Під час досудового розслідування підозрюваному за клопотання слідства та за процесуального погодження прокуратури суд був обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Тепер його подальшу долю вирішуватиме суд.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: Внаслідок ДТП на Басівкутській у Рівному загинув пішохід

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.