Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 31.10.2023 12:04

Кількість переглядів: 6


ЦНАП Костопільської міської ради продовжує надавати адміністративні послуги в селах. Вже не вперше із мобільним кейсом фахівці виїхали у Великостидинський, Великомидський та Яполотський старостинські округи.

Цього разу надали такі послуги як витяг про реєстрацію місця проживання, реєстрація права власності на нерухомість. Також очільниця ЦНАПу Костопільської міської ради Людмила Корнюша проконсультувала жителів громади щодо видачі витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки та відомості про оцінку землі необхідні при здійсненні цивільно-правових угод щодо земельних ділянок та прав на них. Очільниця також проконсультувала військових як отримати грошову допомогу в разі поранення під час служби.

Завдяки мобільним кейсам, адмінпослугами за межами ЦНАПу скористалися вже близько 600 людей.

Жителі округів також поспілкуватися із начальником Костопільського управління Рівненської філії Рівненського ОЦЗ Богданом Орловим. Місцевих проконсультували щодо питань реєстрація осіб як безробітних, виплата допомоги по безробіттю, сприяння у працевлаштуванні, здобуття на ринку праці професії за направленням служби зайнятості, організація суспільно корисних робіт для підтримки та допомоги сім’ям учасників бойових дій, особам похилого віку, ВПО, надання мікрогрантів для організації та розвитку бізнесу. Також Богданом Орловим у селі Яполоть проведено консультаційний семінар для ВПО.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.