Пн. Вер 16th, 2024

Жителька Сарн скористалась держгрантом та відкрила клінінгову компанію.

 Про це пише голова ОВА Віталій Коваль.

Як зазначається, про державний грант Валентина Свиридон дізналася із офіційних публікацій на сторінках Рівненської ОДА. Зацікавилася, адже давно мріяла розпочати власну справу.

Жінка вивчала омріяний напрямок, прораховувала деталі, послуги, обладнання, пройшла навчання та наважилася на написання бізнес-плану.

Через портал “Дія” подала заявку, успішно пройшла перевірку на ділову репутацію через “Ощадбанк”. Опісля, після перевірки бізнес-плану обласним центром зайнятості, отримала запрошення на онлайн співбесіду, за результатами якої отримала схвальне рішення.

У липні вже отримала суму, зазначену у бізнес плані, на грантовий рахунок, відкритий в Ощадбанку. Після чого заснувала клінінгову компанію “Колібрі”: закупила обладнання, екологічно безпечні засоби для прибирання, працевлаштувала клінера і розпочала роботу.

“Клініг здався мені саме тим, що просто необхідно у сучасному світі. Але це мав бути не просто клінінг – це мала бути компанія з філософією чистоти, якій можна довіряти, яка відповідатиме вимогам найвибагливіших клієнтів і після візиту якої, клієнт казатиме: “Як добре, що ви є!”. Так народилася моя справа з великою ідеєю” – зазначила Валентина.

Нині компанія активно надає послуги з генерального та постійного прибирання приватних квартир та будинків, комерційних приміщень, еко-хімчистки м’яких меблів у Сарнах.

Подавати заявку можна на Порталі Дія https://bit.ly/42fAJp4.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.