Нд. Вер 8th, 2024

Крім того, під час санкціонованого обшуку у нього вилучили пристрої для куріння, наркотичні речовини та грошові кошти. 41-річного жителя зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Учора, першого листопада, близько 15 години оперативники ВП №5 (смт Гоща) Рівненського РУП у селі Бугрин затримали місцевого жителя, який неподалік свого місця проживання за 3000 гривень продав дозу метамфетаміну.

Першу оперативну закупку задокументували близько двох місяців тому: тоді зловмисник продав аналогічну психотропну речовину, що і підтвердила відповідна експертиза.

Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські виявили та вилучили кристалічну речовину, схожу на наркотичну, пристрої для вживання наркотиків, 10 тисяч гривень, зокрема мічені купюри, отримані під час закупки та інші речові докази, які мають значення у справі.

Досудове розслідування за фактом збуту наркотичних речовин за частиною 2 статті 307 КК України триває. Слідчі ВП № 5 (смт Гоща) затримали 41-річного збувача в порядку статті 208 КПК України.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Крім того, за фактом зберігання психотропних речовин внесені відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 309 КК України.

Відомо, що зловмисник раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв. Втім, за скоєне йому може загрожувати до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.