Сб. Лип 27th, 2024

Володимирецький районний суд задовольнив клопотання слідчого в повному обсязі та обрав підозрюваному в умисному вбивстві, якому сьогодні, виповнилося 44 роки, запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Рівненській області.

Нагадаємо, у селі Озеро першого жовтня на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних стосунків зловмисник, вийшовши із крамниці, наніс удари розкладним ножем в черевну порожнину та спину 51-річному місцевому жителю, який в той час сидів на лавці. Отримані тілесні ушкодження виявилися несумісні з життям.

Причетного до злочину чоловіка працівники карного розшуку виявили за місцем проживання. Його затримали та за погодження із прокуратурою учора повідомили про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство).

За результатами медичного огляду він перебував у стані сп’яніння — 1,5 проміле.

Крім того, першого жовтня до поліції надійшло повідомлення від медиків «швидкої», які близько 23-ї години доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями 44-річного жителя Озера. Як з’ясували поліцейські, той же зловмисник наніс йому удар кулаком в обличчя, від чого він упав і втратив свідомість. Сталося це за кілька хвилин до скоєного умисного вбивства біля того ж магазину.

Потерпілого із травмами ока госпіталізували.

За фактом умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження розпочате досудове розслідування. За результатами судово-медичної експертизи вирішуватиметься питання про повідомлення 44-річному зловмиснику про підозру.

Слідчі дії у кримінальних провадженнях тривають. 

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.