Сб. Сер 24th, 2024

Вони вміло використовують свої природні дані в кар’єрі

Знаменитості часто вирізняються незвичайним зростом – від дуже низького до гігантського. Вони вміло використовують свої природні дані в кар’єрі.

Віктор Павлік

Зріст співака Віктора Павліка – 163 см. У школі він почувався ніяково через це, але згодом став мріяти про зустріч із високою дівчиною, щоб «пробігти між її ніг». Про це він розповів в інтерв’ю Катерині Осадчій у шоу «Світське життя», яка була вищою за нього на голову.

Вікторія Булітко

Гумористка та співачка Вікторія Булітко має зріст, як у дюймовочки, – 154 сантиметри. І з приводу цього вона зовсім не комплексує.

Христина Соловій

А ось ця артистка вища за Булітко всього на один сантиметр.

Наталя Могилевська

Важко повірити, але Наталя Могилевська має зріст лише 162 сантиметри.

Монатік

Співак, зріст якого становить 164 сантиметри, ніколи не намагався цього приховати – стилісти одягали його у вільний одяг і великі капелюхи, через що Дмитро Монатік здавався ще нижчим. Однак це не завадило йому побудувати блискучу кар’єру.

Полякова, Єфросініна, Нікітюк

Співачка та дві ведучі є справжніми довгоногими теледівами. У всіх зріст становить 180 сантиметрів, а в Олі Полякової рекордна довжина ніг – 126 сантиметрів.

Потап

А ось Потап вважається справжнім велетнем. Зріст у нього – 195 сантиметрів.

Алла Костромічова

Супермодель, безумовно, дуже висока – 179 сантиметрів. Однак завдяки своїм параметрам і вдало підібраному одягу вона здається ще вищою. Ми впевнені, що багато глядачок «Супермоделі по-українськи» вважали, що сувора Алла має зріст не менше 185 сантиметрів



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.