Нд. Жов 27th, 2024

Вони завоювали серця мільйонів

Рейтинг імен відомих чоловіків у світовому шоубізнесі, кому було присвоєно статус найсексуальніших цього року оприлюднили в американському виданні People.

Список формували за допомогою читацького голосування, яке було доступне від вересня до жовтня. Так, за версією журналу до таких належить 15 іноземних знаменитостей.

«Дякуємо цим чоловікам за те, що зробили 2024 рік одним із найсексуальніших років», – написало видання в Instagram.

Ґлен Пауелл

36-річний американський актор, який знімався у таких відомих фільмах: «Люблю тебе ненавидіти», «Королеви крику», «Темний лицар: Воскресіння», «Нестримні 3» та інших.

Ніколас Чавес

25-річний актор грав у 2021 році у мильній опері «Головний госпіталь». За роль Спенсера Кесадіна він отримав «Еммі» як найкращий молодий актор. Також відомий завдяки серіалу «Чудовиська: Історія Лайла та Еріка Менендесів».

Адам Броуді

44-річний американський актор і продюсер прославився роллю Сета Коена у серіалі «Чужа сім’я». Шанувальники також знають його за такими кінострічками: «Містер і місис Сміт», «Парочка копів», «Крик 4» та інших.

Баррі Кеоган

32-річний ірландський актор підкорив фанів своєю грою в фільмах «Бетмен», «Дюнкерк», «Вбивство священного оленя», «Вічні», «Банши з Інішеріна». За останню кінокартину зірку номінували на премію «Оскар» як найкращого актора другого плану. Актор також долучався до знімань мінісеріалу від HBO» «Чорнобиль».

Менні Джасінто

37-річний філіппінсько-канадський актор доволі швидко здобув популярність. У цьому йому посприяли знімання у серіалах «Аколіт», «Надприроднє» та фільмах «Дев’ять зовсім незнайомих людей», «Топ Ган: Меверік».

Джош О’Коннор

34-річний англійський актор здобув чимало нагород за роль молодого принца Чарльза у серіалі «Корона». Зокрема, «Золотий глобус» і «Еммі» відзначили його у номінації за найкращу чоловічу роль.

Також до списку найсексуальніших чоловіків 2024 року за версією журналу People ввійшли:

  • Ісмаель Круз – 37-річний американський актор, «Володар перснів: Персні влади» та «Мандалорець»;
  • Джошуа Джексон – 46-річний канадський актор, грав Пейсі Віттер у серіалі «Затока Доусона» та Пітер Бішоп у серіалі «Межа»;
  • Джеремі Аллен Вайт – 33-річний американський актор, грав роль Філіпа «Ліпа» Ґаллагера в драматичному серіалі «Безсоромні», а також постав у оскароносному фільмі «Ведмідь»;
  • Ерні Гадсон – 78-річний актор, Мисливці на привидів», «Перлини дракона: Еволюція», «Тато зі спецназу»;
  • Чарлі Вікерс – 32-річний австралійський актор, зірка телесеріалу «Володар перснів. Персні влади» та «Медічі»;
  • Зан МакКларнон – 58-річний американський актор, роль Джо Ліпхорна в серіалі «Темні вітри»;
  • Пол Мескаль – 28-річний ірландський актор, здобув «Оскар» 2023 року за роль у фільмі «Після сонця», знімався у серіалі «Нормальні люди»;
  • Джален Гертс – 26-річний футболіст;
  • Тревіс Келс – 35-річний футболіст, бойфренд співачки Тейлор Свіфт.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.