Пт. Вер 20th, 2024

З Днем ангела!

15 серпня за новим церковним календарем день ангела святкують жінки з ім’ям Марія.

Ім’я «Марія» має давньоєврейське походження, в оригіналі звучить як «Мір’ям», що означає «безтурботна». За іншою версією —  “кохана”, ще – “уперта”, а також – “гірка”.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе, Маріє! Бажаю ніколи не впадати у відчай і не сумувати. Бажаю завжди бути мудрою, доброю, щирою, красивою. Нехай всередині тебе вирує океан прекрасних ідей і світлих думок. Нехай навколо тебе будуть хороші люди і великі можливості. Слухай своє серце, вір у свою мрію, даруй посмішку близьким і наповнюй життя любов’ю!

 

***

Хай Ангел захистить від всього злого,

Дарує щастя чарівний розмай,

Добра, Надії, помочі від Бога,

І чистий та безхмарний небокрай.

***

Дорога Марійко, від щирого серця тебе вітаю! Хочу побажати веселих сюрпризів і приємних несподіванок в житті, чудового настрою і відмінного самопочуття, впевненості в собі і квітучої краси, вічної любові і щирого щастя!

 

***

Вітаю, Маріє. Бажаю світлих смуг в житті і яскравих променів радості. Бажаю добрих людей на шляху і вірних друзів. Нехай кожен твій день буде веселим і райдужним. Нехай кожна мить буде особливою і цікавою. Бажаю тобі щастя, любові, удачі і душевного тепла. Бажаю і виглядати, і жити розкішно!



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.