Нд. Жов 20th, 2024

З Днем ангела!

День ангела 20 жовтня за новим церковним календарем відзначають чоловіки з іменами Артем, Герасим, Герман, Іван, Зосим, Леонід, Михайло, Микола, Олександр.

Також сьогодні іменини святкують жінки з іменами Аріна, Ірина, Мотрона.

 

Вітання з Днем ангела

***

Нехай кожна мить твого життя буде наповнена позитивом, добром і щастям! Бажаю тобі крокувати тільки вперед і здійснювати заповітні мрії та цілі! Нехай здоров’я і близькі люди ніколи тебе не підводять! Бажаю тобі достатку, гармонії в душі та везіння в усьому!

 

***

Нехай у тебе все складається в житті так, як ти бажаєш! Нехай усі твої найзаповітніші мрії збуваються, щоб радість і позитив завжди переповнювали твою душу! Найголовніше – будь здоровим, сповненим сил та енергії! Бажаю тобі кар’єрних злетів, нових досягнень і фінансового благополуччя!

 

***

Вітаю тебе з твоїм Днем ангела і бажаю, щоб навіть найтемніша смуга в твоєму житті виявилася злітною. Нехай попереду на тебе чекає тільки щастя і радість. Зі святом! Успіхів, здоров’я і всього найкращого. Люби і будь коханим, адже це найголовніше для кожної людини!

***

З Днем ангела! Нехай небо оберігає кожну хвилину тебе, щоб там, зверху, доглядали і дбали, кожен твій крок направляли в щастя і успіх. Бажаю завжди залишатися вірним своєму слову і впевненим у своїх силах.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.