Сб. Лип 27th, 2024

Стало відомо, скільки вона заробляє на місяць

Юлія Верба, популярна блогерка, розсекретила, куди саме вкладає свої кошти і скільки заробляє. Дівчина веде фотоблог у комерційних цілях вже сім років. Щомісяця дохід знаменитості різний.

Зокрема, вона може заробити від 45 тисяч доларів і більше. Однак це лише в тому випадку, якщо Юлія випускає дві реклами на день.

– На місяць я заробляю по-різному. Можемо порахувати грубо. Якщо дві реклами на день – це на місяць я заробляю 45 тисяч доларів, — розсекретила блогерка в інтерв’ю Василю Тимошенку.

Кошти Юлія Верба намагається вкладати. Зокрема, знаменитість має три квартири, загальна сума яких становить 370 тисяч доларів, а також два автомобілі.

– У мене є три трикімнатні квартири з ремонтом, дві машини. Вартість квартир різна: одна – 70 тисяч, друга – 80 тисяч, третя – 220 тисяч доларів, вона в елітному районі. Капітал – 370 тисяч доларів.

 

Але я не можу взяти ці гроші, ними користуватися, вони вкладені в нерухомість.

 

Вартість машин: 200 тисяч – одна, а друга – 50-45 тисяч доларів, – поділилася знаменитість.

Також Юлія Верба вкладає кошти в криптовалюту. Однак великі суми вона там не тримає. Зазвичай, 20 тисяч доларів, аби за кордоном не залишитися без коштів.

– У мене в криптовалюті 20 тисяч доларів, якщо десь за кордоном знадобляться гроші, щоб в обміннику вивести, – додала блогерка.

Окрім того, зірка Мережі полюбляє вкладатися в ювелірку. Щоправда, надзвичайно дорогих прикрас у неї немає, лише каблучка Bvlgari та годинник Rolex.

– Я витрачаю гроші на ювелірку. Я придбала собі колечко Bvlgari, годинник Rolex. Це найдорожче, що в мене є.

 

Ще сумка Hermes. Це виходить на 65 тисяч доларів. Це все за сім років безперервної праці, – розповіла зірка Мережі.

Нагадаємо, наразі Юлія Верба чекає на народження первістка. Нещодавно знаменитість показала, як повідомила нареченому про вагітність.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.