Ср. Жов 23rd, 2024

З Днем ангела!

День ангела 23 жовтня за новим церковним календарем відзначають чоловіки з іменами Володимир, Ігнат, Максим, Микола, Олександр, Омелян, Опанас, Яків.

Також сьогодні іменини святкують жінки з іменами Єфросинія.

 

Вітання з Днем ангела

***

Світить тобі янгол щасливим світлом, Дарує любов, радість та добро. Нехай тебе оберігає в дорозі, Вітає теплом в дні холодні і вітряні. Бажаєм щастя, здоров’я, успіху без міри, З днем ангела тебе вітаємо!

***

З Днем Ангела тебе вітаю! Здоров’я, щастя та радості бажаю. Нехай твій ангел завжди тебе оберігає, І в твоєму житті доброю дорогою веде. Хай кожен день буде яскравим і світлим. А в серці відчуватимеш лише щирість і ласку.

***

Дорогий мій друже, вітаю тебе зі святом! Нехай твій ангел-охоронець завжди оберігає тебе від усіх негараздів і приносить у твоє життя лише радість і щастя. Хай кожен день буде сповнений тепла, любові і добра. Вір у себе і свої сили, і тоді у тебе все вийде! З Днем Ангела!

***

Нехай кожна мить цього свята принесе тобі усмішку на обличчі та радість у серці. Хай щедрий ангел-покровитель оберігає тебе від усіх негараздів і наповнює життя щастям та любов’ю. Це свято повітряної легкості, ніжності душі та щирості почуттів. Нехай крила твого ангела розкриються широко і ведуть тебе до щастя і успіху у всіх справах! 



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.