Ср. Жов 2nd, 2024

Прикмети наших пращурів

Дзеркало

Здавна дзеркало вважали посередником між світом живих та мертвих. Звідси й прикмета, що не можна вішати дзеркала у спальні, бо це може загрожувати людині недугами.

Залишене дзеркало на ліжку може впливати на ваше самопочуття та успіхи в особистому житті.

 

Голки та шпильки

Ці гострі предмети несуть енергетику конфліктів. Якщо класти їх на ліжко, вони можуть викликати постійні сварки й чвари вдома. Взагалі не варто зберігати голки й шпильки у спальні та не можна шити, сидячи на ліжку.

«Мертві» квіти

Ще наші предки наголошували на тому, що засушені квіти – це джерело мертвої енергії. Якщо вони опиняться на ліжку, то можуть викликати погіршення самопочуття, або ж і взагалі невиліковні хвороби.

Ліки

Більшість людей, коли хворіють, то часто залишають ліки біля свого ліжка. Але не варто таке робити, бо через ліки на ліжку можна часто хворіти. Медикаменти біля ліжка чи на ньому, на підсвідомому рівні асоціюються із хворобою. Ця звичка може насилати на вас енергію хвороб.

Гроші

Не можна класти гроші на ліжко, це притягує хвороби, і зароблені гроші будуть йти на ліки. І взагалі у спальні не рекомендують зберігати заощадження. Тут панує енергетика спокою та сну, тож ваші гроші не будуть примножуватись, а також будуть «спати». 



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.