Сб. Лип 27th, 2024


Яких помилок варто уникати

Фінансовий достаток не гарантує витонченого смаку, але дозволяє одягатися якісно та елегантно.Однак і без значних витрат можна створити ідеальний аутфіт та виглядати напрочуд гарно.

5 речей, які ніколи не вдягне багата жінка

  • Речі з великим логотипом

Великий логотип бренду на одязі популярний, в першу чергу, серед людей, які намагаються привернути до себе увагу. Але чи помічали ви їх на членах британської королівської родини та голлівудських зірках. Дуже рідко.

Не зважаючи на це, їхні аутфіти мають приголомшливий вигляд.

  • Суворі класичні костюми

Часто ділові костюми є базою для багатих леді. Красуні не відмовляються від ділового стилю, але роблять його комфортним, завдяки чому тренд на зручність набирає обертів.

Можливо через таку тенденцію все більше людей відмовляється від прасування, чим полегшують собі життя.

  • Кислотні кольори

Яскраві відтінки мають бути в гардеробі, але варто бути обережним. Кольори повинні гармоніювати між собою та не вириватись з загального образу. Не забувайте про якість тканини, адже в кислотно яскравих речах можна легко помітити дешеву річ.

Найкраще обирати пастельні відтінки, або більш базові для стилю old money: смарагдовий, багряний, шоколадний.

  • Занадто коротка спідниця

Не варто одразу від них відмовлятися, міні — усе ще в тренді. Але що стосується довжини, краще надавати перевагу розрізам, деталям в сіточку та складним силуетам.

Теж варто звернути увагу на супер актуальну форму спідниць в складочки, по типу тенісної.

  • Шуба з натурального хутра

Раніше натуральне хутро вважалося чимось вишуканим та означало багатство. Утім, світ змінюється і люди почали надавати перевагу екоматеріалам, щоб вберегти життя тварин.





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.