Пн. Вер 23rd, 2024

Алла Мазур показала, як виглядає через 5 років після одужання

Алла Мазур — не просто відома телеведуча, а символ незламності, приклад для багатьох жінок того, що навіть після важких випробувань можна знайти нові джерела краси, натхнення та впевненості в собі.

Її відкрита боротьба з раком продемонструвала, що навіть у найважчих ситуаціях можна залишатися сильною, а головне — не боятися ділитися своїм досвідом, надихаючи інших.

Сьогодні, через 5 років після боротьби з хворобою, Алла Мазур усе ще носить на собі наслідки, які відбилися на її зовнішності, але це не заважає виглядати на всі 100.

Звісно, кожен розуміє, наскільки важко жінці у будь-якому віці, а особливо у досить молодому, сприймати такі наслідки хвороби, як випадіння волосся, тьмяність та блідість шкіри, зміни у фізичній формі.

Але Мазур не ховалася від цих проблем, а навпаки — показувала їх публічно, аби інші жінки не соромилися турбуватися про себе заздалегідь і вчасно зверталися до лікарів.

Під час лікування Алла втратила волосся через хімієтерапію, і тоді вона обрала каштанову перуку, яка імітувала її природний колір.

Та згодом, коли волосся почало трохи відростати, Мазур вирішила не повертатися до старого образу.

Майстри створили їй стильну коротку стрижку та пофарбували у платиновий колір. Ця нова Алла настільки сподобалася жінкам, що навіть ті, хто не мав проблем зі здоров’ям, почали замовляти таку ж зачіску, надихаючись сміливим рішенням телеведучої.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.