Пт. Вер 20th, 2024

Поради стиліста для створення досконалого образу

Мода не знає вікових обмежень. Щоб мати чудовий вигляд у будь-якому віці, важливо дотримуватися кількох простих правил і уникати поширених помилок.

Є речі, які можуть додати віку, навіть якщо ви цього не помічаєте. Стилістка з понад 30-річним досвідом, Джулі Плеєр, розповідає про основні помилки, які роблять жінок старшими.

Неправильні кольори

Хоча стиль «Having your colors done» знову на хвилі популярності завдяки TikTok, важливо пам’ятати, що деякі кольори можуть додати віку. Яскраві та сміливі відтінки виглядають свіжіше та молодше, ніж нейтральні або тьмяні кольори, такі як сірий чи бежевий.

Для капсульного гардероба краще вибирати нейтральні кольори, але доповнювати образ яскравими акцентами. Якщо ви не любите яскраві кольори, комбінуйте різні текстури — наприклад, атласна кремова сорочка з темно-синього оксамиту.

Неправильний розмір

Не ховайте свою фігуру під довгими та мішкуватими шарами одягу. Будьте чесними з собою та визначте свої сильні сторони. Підкреслюйте те, чим пишаєтеся. Наприклад, блейзер поверх джинсів виглядатиме сучасніше, ніж просторий кардиган.

Взуття – комфорт чи стиль

Хоч комфортне взуття завжди важливе, воно може бути стильним. Вибирайте кросівки яскравих кольорів або інші модні варіанти. Уникайте вузьких босоніжок на липучках, які виглядають непривабливо, та додадуть віку.

Аксесуари – ризикуйте

Аксесуари додають образу індивідуальності. Спробуйте сумки незвичайних форм або кольорів та прикраси, які підходять вашому стилю. Не бійтеся експериментувати й використовувати нові тренди.

Правильно обрана білизна

Вибір бюстгальтера правильного розміру важливий для комфорту. Зверніться до професіонала, щоб підібрати білизну, яка підходить забезпечує комфорт.

Оригінальна оправа

Прості та нудні окуляри можуть додати віку. Експериментуйте з формами та кольорами оправ, щоб підібрати щось, що гармонує зі стрижкою і вашим стилем.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.