Сб. Лип 27th, 2024


Власники оселі їх часто не помічають

Шматочки мила в мильниці

Якщо ви запрошуєте гостей, то помийте мильницю та покладіть у неї свіжий шматок мила. Старий розмоклий шматок показує вашу неповагу до гостей, і деякі люди дуже гидують мити руки залишками мила. Або, щоб такої проблеми не виникало, можна використовувати рідке мило.

Нагромадження меблів

Вже немодно захаращувати квартиру меблями так, що нема де ходити. Сучасні тренди вітають мінімалізм. Нагромадження меблів робить візуально квартиру меншою і в такому житлі не вистачає простору для життя та повітря.

Старий посуд

Тарілки 20-річної давнини, що дісталися від мами, не прикрашають кухню, і гості можуть бути неприємно здивовані. Зараз продається багато сучасного посуду, і кожен може вибрати на свій смак та гаманець. Погодьтеся, набагато приємніше їсти з гарної тарілочки, а аромат чаю з витонченої чашки відчувається по-іншому.

Багато взуття у передпокої

Розкидані туфлі та черевики у передпокої кажуть, що ви постійно кудись поспішаєте, що ніколи прибрати взуття. Або, скоріше за все, ви — лінива господиня. Якщо немає можливості прибрати взуття в шафу, то складіть його на етажерку, і порядку вдома стане більше.

Речі на стільцях

Одяг, який одягали, але він – не брудний, багато хто не хоче вішати у шафу, а розвішує на стільцях. А це створює відчуття безладу. 

Старі покривала на меблях

Звичка накривати меблі пледами вже давно не актуальна. Дивани з покриттям виглядають старомодно. 

 

Брудний унітаз

Хочеш дізнатися про господиню більше — зазирни до її санвузла. Брудний унітаз може викликати у гостей шок — та такий, що більше ви їх у гості не дочекаєтесь.

Затерті вхідні двері

Брудні вхідні двері говорять про те, що господарі не прагнуть покращити своє життя і пливуть за течією. Іноді зовсім не обов’язково витрачати величезну суму грошей на дорогезні вхідні двері. Можна мати і бюджетний варіант і просто підтримувати у чистоті.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.