Нд. Вер 22nd, 2024


Сюрпризу не буде – це дуже популярні запахи 

Chanel No.5, Chanel

Класичний жіночий аромат, це квітковий шипровий аромат. Його складна композиція побудована на контрасті між яскравими альдегідними та квітковими нотами у серці та базі з теплих деревно-мускусних акордів. Саме альдегіди надають аромату унікального звучання. Ці парфуми у всьому світі вважають взірцем елегантності, розкоші та бездоганного смаку.

J’adore, Dior

Безпрограшна класика належить до групи фруктових квіткових. Аромат відкривається соковитими фруктово-цитрусовими нотами бергамоту, мандарину та персика. У серці композиції — розкішний квітковий букет з троянд, жасмину, туберози, фрезії та півонії з домінантою п’янкої білої орхідеї. Це сексуальний, жіночний аромат, що зачаровує, з виразним, стійким звучанням.

Shalimar, Guerlain

Елегантна та аристократична легенда, належить до групи східних ароматів. Shalimar відкривається пряними цитрусовими нотами бергамота і лемонграсу, акордом неролі і вершковим ароматом кедра.  Шлейф огортає ароматами теплої, солодкої ванілі, бобів тонка і ладану, трохи мускусу та амбри.

Omnia Crystalline, Bvlgari

Суто італійський аромат належить до групи квіткові дерев’яно-мускусних з озоновими відтінками. Він буквально заряджає щастям та енергією. У серці панує пишний білий дует жасмину та лотоса в обрамленні акорду чаю та трохи смолистих, з гоструватим запахом бруньок чорної смородини. Чистий, прозорий, він асоціюється із природною свіжістю після дощу. 

Opium, Yves Saint Laurent

Легендарний вечірній аромат, один із найвідоміших в історії парфумерії.  Розкішний східний букет із жасмину, гвоздики, ірису, троянди та плюмерії. Це дуже стійкі, насичені, пряно-східні парфуми,  з виразним гурманським відтінком. Opium вважають одним із найсексуальніших, розкішних і привабливих ароматів. Справжня класика парфумерії.





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.