Нд. Вер 22nd, 2024

Так вирішили зірки

ТЕЛЬЦІ

Сприятливі тенденції набирають обертів у житті Тельців. Перед ними відкриються цікаві можливості, які важливо не проґавити. Прислухайтеся до інтуїції, вона дасть точні підказки. Висока ймовірність успіхів у професійній сфері та вигідних пропозицій про співпрацю. Настане вдалий час для відпочинку та спілкування з близькими людьми. 

РАКИ

Раки у передчутті  успіху та процвітання. Їхня серйозність і рішучість допоможуть досягти поставленої мети. Вдасться завершити справи, розпочаті раніше. Стане в пригоді порада друзів і однодумців. Обставини почнуть складатися сприятливим чином. Це дозволить покращити матеріальне становище. Імовірні приємні поїздки та вдалі покупки.
 

ТЕРЕЗИ

На білу стежку успіхів і везіння вдасться вийти Терезам. Багато що вдаватиметься дуже легко. Тому важливо не витрачати час даремно і братися за вирішення навіть найтривіальніших завдань. Для цього настає сприятливий час. Астрологи рекомендують Терезам прислухатися до порад навколишніх, вони виявляться розумними та корисними. З’явиться можливість реалізувати задумане та вільно зітхнути.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.