Пн. Вер 23rd, 2024

Пояснюють це кілька причин

Одна з найвідоміших прикмет на цю тему говорить, що якщо шити на собі, можна «зашити пам’ять». Мова не про повну втрату пам’яті, а про те, що ви ризикуєте проґавити щось важливе.

Довести це на практиці доволі складно, адже ніхто не стежить за тим, що і коли він раптом забув, і вже тим паче не пов’язує це з шиттям.

Але ось у чому суть: часто після того, як люди зашили речі на собі, вони забувають про важливі речі в найневідповідніший момент – чи то іспит, чи то співбесіда на роботу.

Якщо одяг зашити потрібно, а знімати його – не варіант, візьміть невеликий шматочок нитки в рот.

Є ще одна причина, чому не можна зашивати на собі одяг. Вона полягає в тому, що ви ризикуєте привернути нещастя. Це може стосуватися як особистого життя, так і добробуту загалом. У деяких культурах вважають, що коли людина шиє на собі, вона начебто «зашиває» своє щастя, блокуючи шляхи для удачі та благополуччя.

Крім того, шиття на собі може ускладнити вихід із важких ситуацій. Вважається, що якщо шити одяг на собі, можна «заблокувати» можливості для розв’язання проблем.

 

Ви також ризикуєте накликати застій у справах – прогресу не побачите.

Варто зазначити, що в деяких культурах вірять, що шиття на собі може виснажити енергію людини, зробивши її вразливою до хвороб і неприємностей.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.