Пт. Жов 18th, 2024

З чим носити джинси влітку 2024

Літній сезон — це час експериментів зі стилем і можливість оновити гардероб свіжими ідеями. Джинси залишаються незамінною базою, що підходить до будь-якої ситуації: від повсякденного прогулянкового образу до стильного вечірнього вбрання. Розглянемо найкращі ідеї для їх стилізації цього літа, які допоможуть вам виглядати модно і відчувати себе комфортно у спекотні дні, а купити джинси жіночі можна з колекцій Ami Paris, Self-Portrait, Loulou Studio, Citizens of Humanity, Agolde та Patou.

AD_4nXf7rkxZQapUPm79L389I456nlJcwHSAflSRNYWjEAqHpIxhXzgNI8UAC0y-G94AKY18OEOqG_Ls1Nt1-4FEHkaEsceI3mspXWZP8UG6yMsfhgC8OdUUIBCl6c9FPumZ_PkGk2JmtBuK0DpiRUr6ut3avuY?key=DxDuvU5YlbNEPNyKtEHhJA

Правила виграшних пропорцій

Джинси відшиваються з доволі щільного матеріалу, тому вони здатні трохи утягувати фігуру. Також з правильним кольором та висотою посадки вдасться візуально витягнути силует.

Найкраще на багатьох фігурах та комплекціях сидять класичні прямі джинси, довжиною по щиколотку. Також можна приміряти широкі моделі, кюлоти. Посадка — чітко на рівні талії чи трохи нижче. Темні відтінки деніму — синій, чорний, графітовий, коричневий, зелений — візуально зменшують реальні пропорції. Світлі — блакитний, світло-сірий, білий, бежевий, рожевий — навпаки, додають трохи об’єму.

AD_4nXf2svLW-YUPQt83Mvx2Ep89sEafV_8cDU0BkwrLY7e0Vs-zL0tKBjzndxAPVJwe8bHeJIG2cAl0wts7O4qM25PBhqN_Khq9S3SL5GKsSb2PD40DADe8kfjw8K_OwfrGIk1m9jjBQKaOeDx0rpwrDiV_kaA?key=DxDuvU5YlbNEPNyKtEHhJA

З чим носити джинси влітку 2024

Для теплої погоди варто приміряти такі образи:

  • класичні прямі джинси темно-синього кольору + яскрава блуза з рюшами + балетки + маленька контрастна сумочка;
  • блакитні широкі джинси + оверсайз-футболка базового кольору + яскраві кеди + велика сумка через плече в анімалістичний принт;
  • бежеві або білі широкі джинси + жилет з костюмної тканини (можна трохи подовжений) + сандалі + солом’яна сумочка через плече;
  • кюлоти яскравого відтінку + базова або яскрава вінтажна футболка + босоніжки + оверсайз-сорочка + сумочка-багет;
  • прямі джинси з необробленим краєм + майка у білизняному стилі + босоніжки на невеликому тонкому підборі + маленька сумочка-мішечок.

З аксесуарів найуніверсальніший — пояс. Пошукайте незвичайні вінтажні варіанти. Замість ременя також можна використати хустинку чи шнурок.

У сильну спеку краще вдягти джинсові шорти. Легка блуза з романтичними деталями додаcть ніжності і жіночності. Комбінація з класичною білою сорочкою виглядатиме стильно й елегантно. А поєднання з яскравим топом додасть святкового настрою.

Окрім джинсів, варто звернути увагу на штани з льону, віскози чи тонкої бавовни, довгі спідниці з тих же матеріалів — за високої температури це найкращий вибір. Вибирайте ті комбінації, які підкреслюють вашу індивідуальність і роблять вас впевненими та стильними.

*



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.