Вт. Жов 8th, 2024

Цих речей варто позбутися якнайшвидше

Одяг, який не носили понад рік

Якщо понад рік не носите річ, її можна без жалю викинути, продати, подарувати. Чим більше зайвих речей у домі, тим більше негативу ви збираєте під своїм дахом.

Мотлох у домі – це е дорога до сварок, грошових втрат і навіть до самотності.

Все те, що пов’язане з поганими спогадами, також потрібно виносити з дому. Ці речі тягнуть себе негатив, як магніт.  Одяг, що просто лежить на полицях, чекаючи свого часу, покривається пилом і притягує негативну енергію.

Пил на дзеркалах

Пил притягує до будинку негатив. Брудні дзеркала всмоктують у себе усю позитивну енергію. При цьому чим більше за розмірами дзеркало, тим більше негативу воно здатне продукувати.

Дивитися у таке дзеркало не можна, негайно приведіть його до ладу. Якщо дзеркало пов’язане з поганими спогадами, його також потрібно винести з дому.

 

Зламані електроприлади та потрісканий посуд

Все, що зламано – віджило свій вік, особливо якщо це не можна відремонтувати. Навіть народні прикмети свідчать, що розбиті чашки і блюдця потрібно викинути, а не залишати вдома і точно не використовувати.

Те ж саме стосується зламаного блендера, кавоварки, мультиварки. До будинку, забитого старою технікою, не потрапляють нові речі. Енергетика поломок відлякує все нове та відганяє з дому гроші.

 

Засохлі квіти

Засохлі квіти – символ в’янення та смерті. Як тільки бачите, що букет почав в’янути, без жалю виносьте його з дому. Те саме стосується і мертвих квітів у горщику. Будинок, де багато засохлих квітів, ніколи не буває гостинним та радісним. Часто засохлі квіти приносять хвороби.

Брудний посуд

Окрім того, що немитий посуд – розсадник мікробів, він ще і магніт для негативу. У такому будинку, наприклад, не з’явиться чоловік, якщо жінка самотня. Часто буває, що пара не може зачати дитину.

У такому місці просто не може з’явитися нове життя та щастя.

Чим довше брудні предмети залишаються у вашому полі зору, тим гірше ви почуваєтеся вдома. Атмосфера створюється гнітюча, а бути вдома просто не хочеться.

Джерело



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.