Пт. Вер 20th, 2024

Тату з Бандерою – не єдине, яке виконавиця присвятила підтримці України

Російська виконавиця Наргіз Закірова показала шанувальникам своє нове тату. Так, артистка яка засудила російську агресію проти України, похвалилася, що набила на нозі зображення Степана Бандери.

Портрет відомого українського політичного діяча з’явився на тлі чорно-червоного прапора, який використовувала Організація українських націоналістів.

Однак тату з Бандерою – не єдине, яке виконавиця присвятила підтримці України.

 

Також Наргіз має малюнок із зображенням українського тризуба – його вона теж показувала у своїх соцмережах в одній зі stories.

Наргіз навіть має фото з Андрім Кузьменком

Що відомо про Наргіз та її позицію щодо війни в Україні

  • Російська виконавиця, яка є уродженкою Ташкента, має громадянство Америки.
  • Співачка опинилася у базі «Миротворця» за незаконний перетин кордону нашої країни. Також вона їздила до окупованого Криму.
  • Наргіз звинувачували в підтримці політики Володимира Путіна в Україні та Криму. На тлі цих подій вона скасувала свої концерти в Одесі, які були заплановані на весну 2017 року, бо злякалась можливого ув’язнення.
  • В інтерв’ю, яке знаменитість дала Ксенії Собчак наприкінці 2019 року, вона зізналася, що не почувається у безпеці під час перебування у Росії.
  • Закірова також заявляла про те, що троє її дітей «повні американці», закінчили в США школи та коледжі. Артистка розповідала і те, що старша дочка впевнена, що «в Росії по вулицях ходять ведмеді» та що «Раша – це мафія».
  • У лютому 2022 року Наргіз продемонструвала протилежну до цього позицію: вона засудила повномасштабне російське вторгнення в Україну, а також різко розкритикувала злочинну кремлівську політику.

За антивоєнну позицію співачці заборонили в’їзд до країни-окупанта на наступні 50 років.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.