Пт. Вер 20th, 2024

Ностальгія за минулим спонукає до змін

Селебриті вже давно стали прикладом для наслідування в питаннях моди. Цьогоріч ностальгія за епохою 90-х вже стає все більш видимою.

Відтак, в моду повертаються не лише джинси з низькою посадкою і яскраві тіні, а й мелірування. Співачка Ріанна була однією з перших, хто ще в червні цього року на Тижні моди в Парижі з’явилася з «не новою» зачіскою: темним волоссям і попелясто-русявим меліруванням.

Одними із зірок, які були прикладом для наслідування у 90-ті – Джері Галлівелл і Келлі Кларксон. Як пише Women, акторка Кеке Палмер і співачка Ріанна стали представницями цього стилю фарбування.

Келлі Кларксон

 – Ріанна – абсолютний трендсетер, і що б вона не робила, люди будуть наслідувати. «Ностальгія початку 2000-х» була популярною у моді та красі протягом декількох років, і я не бачу, щоб це сповільнилося найближчим часом, – розповіла джерелу зіркова перукарка Дженніфер Кораб.

Вона зазначила, що трендову зачіску 90-х можна осучаснити. Достатньо висвітлювати малі пасма волосся. Типовими, вважають пасма шириною в 1-1,5 см, тому потрібно прагнути робити їх меншими.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.