Пт. Вер 20th, 2024

Хто стане найкращим товаришем

Фото ілюстративне

Деякі собаки можуть стати справжніми друзями і відданими компаньйонами для підлітків з щенячого віку. Вони здатні навчити дітей відповідальності, а також допоможуть приємно проводити час на свіжому повітрі.  

Лабрадор-ретривер

Це собака, яка не вміє злитися. Лабрадор стане підтримкою для дитини з психологічними труднощами в складні періоди життя.

Мопс

Це ідеальні вихованці для новоспечених господарів. Мопси злегка ліниві, але при цьому люблять гуляти на свіжому повітрі.

Коргі

З ними не виникне складнощів навіть у початківців собаківників. Грайливий характер вихованця і легке дресирування зробить коргі кращим другом для підлітка.

Джек-рассел

Це безстрашна порода собак, яка чудово підійде для підлітка. Вихованці тямущі і ласкаві. Вони швидко знаходять спільну мову з дітьми і встановлюють з ними нерозривний зв’язок.

Бордер-коллі

Собака-терапевт, який виводить дитину зі стресового стану. Це доброзичливі пси, які легко піддаються дресируванню і проявляють якості вірного компаньйона.

Золотистий ретривер

Золотистий ретривер є найкращим вихованцем. Це прекрасний варіант першої собаки, оскільки вони завжди готові бути поруч зі своїм юним господарем, віддаючи всю любов і ласку.

Німецька вівчарка

Німецька вівчарка підійде для тих, хто живе в будинку з великою територією. Пес захищатиме підлітка від усіх бід і напастей.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.