Пт. Вер 20th, 2024

Її змусили обставини

Початок повномасштабного вторгнення, мабуть, перевернув життя кожного українця. Люди поспіхом евакуювалися, намагалися знайти безпечне місце для себе та своїх близьких.

Антоніна Хижняк також опинилася в скрутному становищі, коли загроза обстрілів і бойових дій зростала з кожним днем. Невизначеність та відчуття страху змусили багатьох українців шукати прихисток у родичів чи знайомих. 

Обставини актриси склалися зовсім несподівано. Вона опинилася в одному домі зі своїм колишнім чоловіком, його новою дівчиною та своїми колишніми свекрами.

Жінка розповіла, що ситуація була дуже складною, адже всі опинилися в умовах, коли треба було виживати разом. Ніхто не знав, що буде завтра, і кожен намагався зберігати спокій.

Та напруженість між колишнім подружжям та присутність нової партнерки колишнього чоловіка додавали емоційного тиску. Актриса зазначила, що ці 10 днів здавалися «ситуацією анекдотичною, але не смішною». 

– Насправді, коли прийшла війна – все стало неважливо. Я навіть віддала сина колишньому з його дівчиною, щоб вони довезли малого до Тернополя. Це на голову не вдягнеш – розповідає актриса.

Антоніна зустрілася зі своїм колишнім чоловіком, коли їй було 22 роки. Після трьох років стосунків, вони побралися, шлюб проіснував 2 роки. 

За цей час у пари народився син. За час подружнього життя Хижняк будувала кар’єру, а чоловік працював у сімейному бізнесі. Зараз Антоніна спілкується з колишнім лише на теми дитини. 

Джерело: Glamour



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.