Пт. Вер 20th, 2024

Мама Каменських виглядає набагато молодше свого реального віку

Українська співачка Настя Каменських виросла у творчій сім’ї. Її мама Лідія також співачка. Жінка багато років співала у Народному хорі ім. Верьовки й була тісно пов’язана з музикою.

Саме Лідія прищепила своїй дочці любов до музики. Жінка відвела маленьку Настю у музичну школу і навіть самостійно займалася з нею вокалом.

Варто відзначити, що Каменських перейняла від матері не лише талант, а й зовнішність. Родзинкою Каменських є її кучері, які вона успадкувала від матері. У Лідії Каменських точно такі самі кучері, як в доньки, але колір волосся світліший. 

Як виглядає мама Насті Каменських

Зараз Лідії Каменських 69 років, та жінка виглядає набагато молодше свого реального віку. Варто відзначити, що Лідія в майже 70 веде активний спосіб життя: подорожує по світу, та ходить на світські заходи.

У 2020 році Лідія Каменських стала вдовою. Її чоловік та батько Насті Каменських помер. Після втрати чоловіка Лідія ще більше зблизилася з донькою. 

До слова, свекруха Насті Каменських (мама Потапа) теж дуже вродлива і яскрава жінка. Жінці 65 років і вона є професійною спортсменкою. Людмила Потапенко – колишня чемпіонка світу з підводного плавання.

Каменських добре ладить зі свекрухою, але, звісно, з нею вона не така близька, як з рідною мамою.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.