Пт. Вер 20th, 2024

Кольори, які не вийдуть з моди

Стилісти виділили відтінки одягу, які завжди залишаються актуальними, попри зміну модних тенденцій. Ось кілька кольорів, що постійно в фаворитах

Темно-синій

Цей універсальний колір ніколи не виходить з моди. Він додає стилю та розкоші будь-якому образу і відмінно поєднується з іншими відтінками, такими як бежевий, чорний, вершковий та червоний.

Молочний

Світло-бежевий молочний відтінок виглядає дорого і свіжо, підкреслюючи молодість обличчя. Він легко комбінується з будь-якими кольорами, роблячи кожен дует елегантним.

Холодний коричневий

Особливо актуальний восени, цей відтінок є універсальним і завжди залишається в моді. Він гарно поєднується з пастельними кольорами.

Оливковий

Цей відтінок ідеально підходить для дам з контрастною зовнішністю. Він додає жіночності та впевненості та виглядає дорого та ефектно.

Бургунді

Насичений червоний відтінок бургунді надає образу витонченості й виглядає приголомшливо в будь-якому одязі, хай то спідниці, штани чи пальто.

Чорний

Головна частина будь-якого гардероба, чорний колір є універсальним і ефектним, підходячи як для повсякденних образів, так і для особливих випадків.

Сіро-коричневий

Поєднання сірого та бежевого кольорів створює цікавий і класичний вигляд, що ніколи не втрачає актуальності. Ідеально поєднується з речами в тон, так і пастельними кольорами в одязі.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.