Пт. Вер 20th, 2024

Дехто, в шкільні роки, навіть почав зловживати алкоголем

Літо вже минуло, а це означає, що новий навчальний рік ось-ось почнеться. Мільйони школярів дуже скоро почнуть вивчати нову інформацію й опановувати нові навички.

Та не всім вдається старанно навчатися, до прикладу, деякі українські знаменитості теж не дуже добре навчалися у школі та зараз зовсім про це не турбуються.

Настя Каменських

Настя Каменських вчилася добре до шостого класу, а потім підробляла оцінки в табелі. Найбільше вона не любила алгебру, та іноземні мови їй дуже подобалися.

Вчитель неодноразово повідомляв батькові Насті про її труднощі з математикою, на що він з гумором відповідав, що купить доньці калькулятор.

 

В одному зі своїх інтерв’ю співачка розповіла, що вже у 14 років почала пити горілку.

Катерина Павленко

Солістка гурту «Go-A» Катерина Павленко добре вчилася до п’ятого класу, але після того, як пішла до музичної школи й втратила інтерес до навчання.

Якось вона розповідала, що сиділа на останній парті, отримувала трійки й тільки те й робила, що рахувала хвилини до кінця уроку.

Злата Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла своїм підписникам в Instagram, що у школі її більше захоплювали хлопчики, ніж навчання. Вона часто прогулювала заняття і нерідко влаштовувала собі додаткові вихідні.

Співачці складно давалися точні науки, зате літературу вона дуже любила.

Ірина Білик

У свої шкільні роки співачка часто списувала і шукала причини, щоб пропустити урок. Вона організовувала творчі вечори, завдяки чому вчителі дозволяли їй пропускати деякі уроки. Зі слів виконавиці, вона не любила фізкультуру і точні науки.

Юрій Горбунов

Український ведучий був відмінником у молодших класах, але пізніше захопився рок-музикою. Тоді шоумен у старших класах більше цікавився рок-гуртом та дівчатами, ніж навчанням.

Джерело: РБК-Україна



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.