Пт. Вер 20th, 2024

Потрібно скласти цифри вашої особистої дати

Дата народження допоможе зрозуміти, яка сфера діяльності вам найбільше підходить. Так вважають нумерологи, які кажуть, що цифри визначають наше життя.

У кожної людини є грошова професія за датою народження. Розрахувати її можна, склавши всі цифри.

Щоб розрахувати свою професію мрії за датою народження, потрібно записати в ряд усі цифри і скласти їх. Наприклад, людина народилася 17 жовтня 1985 року. Робимо розрахунок:

1+7+1+0+1+9+8+5 = 32

3+2 = 5

Число долі для цієї людини – 5.

Дізнавшись своє особливе число, читайте його розшифровку нижче.

Цифра 1

Це число характеризує людину з лідерськими якостями, якій необхідно постійно перебувати в центрі уваги. Слава, визнання, незалежність дуже важливі для вашої самореалізації. Вам підійдуть сфери діяльності, де на вас покладатимуться як на авторитет.

Ідеально для вас підійде підприємницька діяльність, де ви самі собі господар. Також ви добре проявите себе на керівних посадах із великою часткою відповідальності.

 

 

Якщо говорити про творчу сферу, то ви можете стати успішним письменником, співаком, блогером.

З найманих професій для вас будуть комфортними посади лікаря, нотаріуса, адвоката, ріелтора, приватного викладача, консультанта. Головне – щоб на дверях висіла табличка з вашим ім’ям.

Цифра 2

Це число символізує турботу, співчуття, безкорисливу допомогу. Для вас підходить роль підтримки, а не лідера. Вдалі посади – заступник, помічник керівника, асистент.

Завдяки вмінню слухати і давати хороші поради ви чудово проявите себе як лікар (особливо психолог), вихователь, учитель, кризовий менеджер.

 

Підійде вам і робота у сфері обслуговування, наприклад, ресторанному або готельному бізнесі.

Вроджена доброта і любов до природи зроблять вас чудовим ветеринаром, працівником притулку або заповідника.

Цифра 3

Число 3 відповідає за комунікацію, пошук компромісів і налагодження стосунків. Люди з такою цифрою долі відповідальні, справедливі, чесні. Ви ніби народжені для того, щоб стати юристом, особливо з сімейного права.

Вам підходить робота, пов’язана з грошима – фінансовий консультант, бухгалтер, економіст.

 

Успішними для вас виявляться професії, де потрібне красномовство і бажання докопатися до істини – журналіст, письменник, блогер.

 

Також ви будете хорошим поліцейським.

Яку б професію ви не обрали, ви точно будете постійно розвиватися у своїй сфері та здобувати самоосвіту.

Цифра 4

Люди з цим числом долі стежать за своїм здоров’ям і добре працюють із чужим тілом. Ви чудово проявите себе в роботі масажистом, тренером, дієтологом, викладачем йоги тощо. А якщо вирішите зайнятися професійним спортом або моделінгом, то успіх практично гарантований.

Вроджене почуття прекрасного дасть змогу досягти успіху у сфері косметології, дизайну, моди, пластичної хірургії.

Число 4 говорить про міцні нерви і здорову психіку. Вас не пригнічує монотонна й одноманітна робота. Поєднання врівноваженості та великої фізичної сили дозволить працювати пожежником, рятувальником, військовим.

Цифра 5

Число 5 у нумерології пов’язують зі спілкуванням і торгівлею. Професії з цих сфер вам чудово підійдуть. Це може бути як наймана посада (продавець), так і керівна (власник мережі магазинів). Ви добре впораєтеся з консультуванням людей, спілкуванням з клієнтами, оформленням угод.

Ви добре розумієтеся на людях, легко знаходите спільну мову з ким завгодно і маєте розвинену інтуїцію.

 

Ось чому ви можете проявити себе в таких професіях, як SMM-фахівець, піарник, HR-менеджер, весільний реєстратор, ріелтор.

Людям, чиїм числом долі є 5, легко даються іноземні мови. У вас хороші шанси стати перекладачем або дипломатом.

Професія за датою народження – нумерологія / фото ua.depositphotos.com

Цифра 6

Це число в нумерології асоціюється з красою, естетикою, радістю і розвагами. Ідеальною професією для вас стане робота в косметології, парфумерії, флористиці, ювелірній справі, перукарському мистецтві. Вам подобається створювати щось красиве і радувати клієнтів.

У вас розвинене творче мислення. Ви можете створювати красиві й дорогі предмети мистецтва.

Вам підійде робота в індустрії відпочинку та розваг, наприклад, працівник театру або нічного клубу, бармен, бариста.

 

Ваші таланти знадобляться в туризмі – з вас вийде гарний екскурсовод, туристичний супроводжуючий, бортпровідник.

Люди з числом долі 6 люблять смачно поїсти, але й самі непогано готують. Професія кулінара принесе вам хороший заробіток.

Цифра 7

Ця цифра уособлює духовність, нематеріальний світ. Люди з таким числом долі зазвичай обирають рідкісні, незвичайні або творчі професії. Ви можете знайти себе у сфері культури. Кіно, театр, музика, письменництво – ось де ви точно будете яскраво блищати.

Ви добре володієте словом і мистецтвом переконання. Вельми успішними ви будете в журналістиці, рекламі, публіцистиці, викладанні. Також вам підійде робота в езотериці або релігії.

Люди, яким випала цифра 7, мають високий шанс досягти успіху в програмуванні, особливо якщо їм вдасться попрацювати над творчим і незвичним проєктом.

Цифра 8

Число 8 у нумерології пов’язують із відповідальністю, дисципліною, управлінням. Ви добре почуваєтесь на керівних посадах, до того ж не тільки в невеликих компаніях, а й у великих організаціях і державних структурах. Ще один ваш талант – ви дуже добре водите автомобіль.

Ви можете за невеликі терміни організувати подію будь-якої складності. Такий талант може стати в пригоді в логістиці, організації концертів, зустрічей і свят.

Вам подобається працювати з датами, вести облік чого-небудь. Ви можете стати хорошим істориком, бібліотекарем, листоношею, діловодом. У будь-якій справі ви викладаєтеся на 100% і дорожите своєю репутацією.

Цифра 9

Люди, чиїм числом долі є 9, вміло працюють руками і мають логічне мислення. Ви розумієте цифри, схеми і формули, можете швидко розібратися в будь-якому пристрої. Хороші професії для вас – інженер, слюсар, архітектор, сантехнік, будівельник, математик, учений, автомеханік, хімік.

Ви ладнаєте з комп’ютерами та новими технологіями. Будь-які професії у сфері IT, штучного інтелекту, віртуальної реальності тощо принесуть вам визнання і хороший заробіток.

Попри любов до гаджетів, ви також близькі до природи. Можете стати хорошим фермером, агрономом, заводчиком тварин.

Володарі числа долі 9 – хороші вчені, дослідники, першовідкривачі. Саме ці люди рухають науковий прогрес.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.